Hinnasto

Hiukset

Leikkuu alk. 28€
Leikkuu. lapset alle 7v. 18€
Väri+leikkuu lyhyet alk. 85€
Väri+leikkuu p.pitkät alk. 95€
Väri+leikkuu pitkät alk. 105€
Simplex -hoitokäsittely palvelun yhtedessä 15-25€
Osapermis+leikkuu alk. 90€
Permis+leikkuu lyhyet alk. 95€
Permis+leikkuu p.pitkät alk. 105€
Kampaukset alk. 35€
Hääkamp. (Sis. Koe Kamp.) alk. 120€
Hiustenpidennykset kysy hintaa

Ripset ja kulmat

Kulmien muotoilu 10€
Kulmien värjäys sis.muotoilun 17€
Ripsien ja kulmien värjäys sis. muotoilun 28€
Microblading (sis.yhden vahvistuksen) 250€
Vahvistus 3-6kk 75€
Vahvistus 7-12kk 110€

Varaa aika

Ajan varaaminen

Varatessasi aikaa ensimmäisen kerran Kerholle, niin valitse normaalia pidempi aika, jotta saamme suunnittelulle lisää aikaa ja mahdollisuuden tutustua toisiimme paremmin heti alussa. Tätä lisäaikaa ei tietenkään ole pakko, jos tiedostat ettei sille ole tarvetta. Tämä lisäaika ei maksa sinulle ylimääräistä, vaan palvelu veloitetaan normaalisti käytetyn ajan ja palvelun vaativuuden mukaan. Ollessasi jo vakiokalustoa osaat varata tarvittavan ajan, vaikka se poikkeaisi hiustesi varsinaisesta pituudesta. Joskus lyhyissä hiuksissa menee sama aika, kuin pitkissä ja toisinpäin - riippuen aina tilanteesta ja tavoitteesta.

Varaa myös pidempi aika, jos tiedostat, että hiuksesi saattavat tarvita normaalia enemmän käsittelyä esim paljon vaalennusta tai hyvin suurta värimuutosta.

Jos estyt tulemasta paikalle, niin ilmoitathan siitä mahdollisimman hyvissä ajoin. Näin aikasi saa hän, joka sitä kovasti odottelee. Tähän kuuluisi loppuun maininta, että peruuttamattomasta veloitamme puolet palvelun hinnasta. Tämä on hyvin harvinainen toimenpide onneksi enää tänäpäivänä . Hyvä se on kuitenkin muistaa, että varattu ja käyttämätön aika on meiltä kaikilta pois - niin tekijöiltä kuin asiakkailta.

INSTAGRAM @HIUSHUONEKERHO